Otvoreni

Otvoreni

Жанр: popnewstalktop40

Страна: Хорватия
Город: City of Zagreb, Загреб

Вебсайт
Википедия

Glazbeni program Otvorenog radija je kombinacija različitih glazbenih stilova, starih i novih, laganih, umjerenih i žestokih glazbenih brojeva.

Информация о радио

Taktovi jedne od najljepših božićnih pjesama "Last Christmas" odaslanih u eter iz studija u Radničkoj cesti u Zagrebu, na sam Badnjak 1997. označili su početak emitiranja Otvorenog radija. Od tog trenutka u hrvatskom eteru više ništa nije bilo kao do tada. Svakim danom Otvoreni radio je sve čvršće zauzimao mjesto najslušanije radijske postaje koja nudi kvalitetan, prepoznatljiv, glazbeni program. Takav program pronašao je svoju mnogobrojnu publiku, kako među mlađom populacijom tako i među slušateljima u najboljim godinama.

Otvoreni radio je glazbena kulisa koja vas prati 24 sata dnevno: na poslu, za vrijeme obavljanja svakodnevnih obaveza, dok odmarate, učite, razmišljate, ljubite, spavate, jedete, u toplini i intimi vašeg doma, u vašem automobilu, u vašem omiljenom šoping centru i u malom kiosku iza ugla.

Uz Otvoreni radio se smješka, smijulji, cereka, osmjehuje, smije na sav glas, šmrca, cmizdri, plače, zamišljeno gleda u daljinu. Otvoreni radio uvukao se u svaku poru svakodnevnog života, nemoguće mu je izbjeći, moguće ga je samo voljeti i uz njega plesati….plesati…..plesati.........

Контакты радиостанции

Адрес: Cebini ul. 28, 10000, Zagreb, Hrvatska
Телефон: +385 1 66 23 700
Сайт:
Email: [email protected]
Facebook: @otvoreniradio

e-mail: [email protected]
fax: +385 1 66 23 800

Время в городе Загреб: 03:34, 13.05.2023