Radio Pendimi Live Kanali-1

Radio Pendimi Live Kanali-1

Жанр: talkislamic

Страна: Албания
Город: Tirana, Тирана

Вебсайт

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006.

Информация о радио

Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

Контакты радиостанции

Телефон: +41445869903
Сайт:
Email: [email protected]
Facebook: @radioopendimi

https://www.instagram.com/rtvpendimi/

Время в городе Тирана: 03:44, 13.05.2023